Pazarcık'ta 5.0 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi Pazarcık'ta 5.0 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi

Depremi anlatan "Üç Gün" belgeseli ve Deprem Dayanışması Derneği ve Antakya Sanat Kolektifi tarafından “Öyle bir yere geldik ki hiçbir sokağın adı yok…” başlığıyla Fotoğraf, Şiir ve Metin Sergisi 4 Ocak 2024 Perşembe, Yaşar Kemal Kültür Merkezinde ki etkinliklerde gösterilecek.

“Üç gün: 21. yüzyılda çaresizliği yaşadık…”

WhatsApp Image 2024-01-03 at 12.25.04

Adıyaman Gölbaşı-Harmanlı bölgesindeki Kalemkaş Köyü'nün depremde yaşadıklarını anlatan belgeselin gösterimi 4 Ocak Perşembe günü saat 18.00'da Yaşar Kemal Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

6 Şubat Maraş merkezli meydana gelen depremde Adıyaman Gölbaşı-Harmanlı bölgesinde yaşanan olayları ve köy halkının ilk üç gününü anlatan “Üç Gün” belgeseli, yönetmenliğini Gölbaşı-Harmanlı Deprem Dayanışması’nın gönüllülerinden Bülent Yoldaş ve Çetin Ak’ın üstlendiği bir yapım olarak izleyicilerle buluşuyor. Gösterimin, 4 Ocak Perşembe günü saat 18.00’da Yaşar Kemal Kültür Merkezinde gerçekleştirileceği duyuruldu.

Belgesel, meydana gelen depremin gölgesinde Kalemkaş Köyü’nün yaşadığı şeylere odaklanıyor. Depremin ilk üç gününde karşılaşılan zorluklar ve dayanışma öyküleri, detaylı bir şekilde ekrana taşınıyor.

DEPREM DAYANIŞMASI DERNEĞİ VE ANTAKYA SANAT KOLEKTİFİNDEN FOTOĞRAF, ŞİİR, METİN

WhatsApp Image 2024-01-03 at 12.25.04 (1)

Deprem Dayanışması Derneği ve Antakya Sanat Kolektifi tarafından “Öyle bir yere geldik ki hiçbir sokağın adı yok…” başlığıyla Fotoğraf, Şiir ve Metin Sergisi 4 Ocak Perşembe günü saat 17.30’da Yaşar Kemal Kültür Merkezinde belgesel öncesi izleyiciler tarafından gezilebilecek.

Editör: Süleyman Devrim Boğa