Ey halkım! 8 yıl önce bugün devlet içerisinde yapılandırılmış AKP ve FETO güçlerinin darbe girişimi sonucu 251 yurttaşımız yaşamını yitirmişti.
 “Sizin cemaat ve tarikat dediğiniz, bizim sivil toplum olarak gördüğümüz” ifadesi bu ülkenin Milli Eğitim Bakanına aittir. Yazıklar olsun! Madem iddialısınız “sivil toplum” örgütlerinizle buyurun 251 yurttaşımızın hesabını veriniz.

Hayatını ve ömrünü cemaat, tarikat ve darbelerle mücadeleye adamış 4260 KESK üye ve yöneticisi AKP’nin kendisine karşı 20 Temmuz’da  2016 da ilan ettiği OHAL’in KHK’leriyle  ihraç edilmişlerdi. İhraç edilen KESK üye ve yöneticilerin büyük bir bölümü ise hala ihraç. 
Meclis grup kapnızı araladığınızda hala hatrı sayılır sayıda FETÖ yanlısının milletvekiliniz olduğunu göreceksiniz. Yine bürokratlarınızın çok önemli bir bölümünün FETÖ üyesi olduğunu zaten biliyorsunuz. Ama oynadığınız ortaoyunun faturasını ülkenin muhalif emekçilerine, muhalif kurumlarına kestiniz. Ülkede hukuk işlediğinde emin olunuz ki yatacak yeriniz bile olmayacaktır.

8 yıldır işletmediğiniz hukukla birlikte bizlere yaşattığınız işsizliği, yoksulluğu, sefaleti unutmadık- unutturmayacağız!

AKP’siz, darbesiz, OHAL’siz günlere…
Sevgi ile kalınız.

Ahmet KARAGÖZ