Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir Körfezi’nde toplu balık ölümleri ve kirlilik sorununun araştırılması için oluşturulan "İzmir Körfezi Bilim Kurulu Heyeti" ile incelemelerde bulundu. Ancak, yapılan incelemeden ziyade AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın doğum günü kutlaması, gündemin önüne geçti.

İncelemeler sonrası AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın elindeki pasta ile Çankırı’ya doğum günü sürprizi yapması ve partililerin ellerinde pasta ile poz vermesi tepki topladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, heyetin incelemeleri sırasında kendisinin yurtdışında olmasına yönelik eleştirileri yanıtladı ve Bakan Kurum’a tepki gösterdi. Tugay, “Bakan Kurum’un doğum günü kutlaması yaparken İzmir’in çevre sorunlarını ihmal etmesi manidardır” diyerek, körfezin temizliği için işbirliği çağrısını yineledi.

Özgür Özel'den Zehir Zemberek Açıklamalar: Bilal Erdoğan'ın Sahaya İndirilmesi AKP'de İşlerin Kötü Gittiğini Gösteriyor Özgür Özel'den Zehir Zemberek Açıklamalar: Bilal Erdoğan'ın Sahaya İndirilmesi AKP'de İşlerin Kötü Gittiğini Gösteriyor

Editör: Haber Merkezi