Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla son günlerde yaşanan olaylara dikkat çekti ve çocukların güvenliği konusunda hassas olunması gerektiğini vurguladı. Seçer, toplumsal dayanışmanın önemine işaret ederek şu ifadeleri kullandı:

“Son günlerde yaşanan olaylar hepimizi derinden sarstı. Çocuklarımızın güvenliği her şeyden önemli. Böyle hassas bir konuda hep birlikte hareket edip, çocuklarımızı korumak adına önemli adımlar atmalıyız.”

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Lisesi Öğrencilerinden TEKNOFEST 2024'te Türkiye Birinciliği… ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Lisesi Öğrencilerinden TEKNOFEST 2024'te Türkiye Birinciliği…

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda sundukları hizmetleri hatırlatan Seçer, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı aracılığıyla eğitim, destek ve danışmanlık sağladıklarını, vatandaşların 7/24 ulaşabileceği Teksin Alo 185 hattı ile her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Başkan Seçer, gençler, çocuklar ve kadınlara yönelik şu mesajı verdi:

“Gençler, çocuklar, kadınlar; kendinizi asla yalnız hissetmeyin. Kime anlatabilirim demeyin. Buradayız. Tüm birimlerimiz ve gücümüzle sizleri dinlemeye ve destek olmaya hazırız, unutmayın.”

Başkan Seçer'in açıklaması, Mersin halkı için güvenlik ve destek hizmetlerinin her zaman erişilebilir olduğunu vurgulayan önemli bir mesaj niteliği taşıyor.

Editör: Haber Merkezi