Siyaset

Özgür Özel'den Zehir Zemberek Açıklamalar: Bilal Erdoğan'ın Sahaya İndirilmesi AKP'de İşlerin Kötü Gittiğini Gösteriyor

Özgür özel, Balıkesir'de vatandaşlara seslendi. Gündeme dair açıklamalar yapan Özel, Bilal Erdoğan'a "Bakın Bilal Erdoğan sahaya indiyse iki şey vardır. Bir AKP'de işler yolunda gitmiyordur, iki; sonuç beklediklerinde de kötü olacaktır" ifadeleriyle yüklendi.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'in Susurluk ilçesinde vatandaşlara hitap etti ve gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel, konuşmasında özellikle Bilal Erdoğan’ın sahaya inmesini eleştirdi ve şu ifadeleri kullandı:

“Bakın Bilal Erdoğan sahaya indiyse iki şey vardır. Bir, AKP'de işler yolunda gitmiyordur; iki, sonuç beklediklerinde de kötü olacaktır.” Özel, Bilal Erdoğan’ın 2019 yerel seçimlerinde İmamoğlu’na karşı yapılan propaganda çalışmalarını hatırlatarak, “Bilal Erdoğan sahadaysa işler kötü demektir. Ama bu sefer iyi ki çıkmış” dedi.

HÜDA PAR'a Sert Eleştiriler

Özel, HÜDA-PAR'a yönelik sert eleştirilerde bulunarak, “Bayrağa karşılar, İstiklal Marşı'na karşılar, Cumhuriyet’e karşılar. Ancak milliyetçi muhafazakarım diyenler, Tayyip Bey'in sağ kolunda HÜDA-PAR, öbür kolunda Bahçeli var” şeklinde konuştu. HÜDA-PAR’ın milli ve dini duyguları sömürdüğünü belirten Özel, “Bu milletin birliğinin, bayrağının, ezanın garantisi CHP'dir” ifadelerini kullandı.

Şehit Cenazesinde İkilik Eleştirisi

Özgür Özel, Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenazesinde yaşananlara da değinerek, “Şehit cenazesinde ikilik çıkarmayın” dedi. Özel, cenazeye siyasi bir kampanya olarak yaklaşılmasını eleştirerek, “Din görevlisini alet ettirip, bir saat orada güya tarafsız gibi...” ifadelerini kullandı.

Bilal Erdoğan'ın Açıklamalarına Tepki

Bilal Erdoğan’ın mültecilerle ilgili yaptığı açıklamalara sert bir şekilde karşılık veren Özel, “Bilal Erdoğan sahadaysa işler kötü demektir. Her gün suça bulaşanları sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermek nasıl bir vicdandır?” dedi. Erdoğan’ın EYT konusundaki yorumlarına da sert eleştirilerde bulunan Özel, “Bilal Efendi sen 12 bin 500 lirayı al bırak kira ödemeyi, çocuk okutmayı, bir başına karnını doyur da seni göreyim bir kere” diyerek eleştirilerini sürdürdü.

CHP’nin Durumuna Dair Açıklamalar

Özgür Özel, CHP’nin son seçimlerde Türkiye'nin birinci partisi olduğunu belirterek, “CHP, şu an yapılan bütün anketlerde Türkiye'nin birinci partisidir” dedi. Ayrıca, CHP'nin işsizlik ve yoksulluk gibi sorunlarla mücadele edeceğini ve her derdine çare üretecek bir parti olduğunu ifade etti.

Balıkesir Ziyareti ve Susurluk’ta Şeker Fabrikası

Susurluk'taki ziyaretinde, Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel’in sözlerini tuttuğunu vurgulayan Özel, “Susurluk’taki şeker fabrikasının kaderine terk edildiğini” savundu. Şeker pancarı fiyatlarının piyasayı düzenlediğini ve önemli bir istihdam yarattığını belirtti.

Özgür Özel, konuşmasının sonunda, Türkiye’nin her yerinde haksızlığa ve riyakarlığa karşı duracaklarını ve CHP'nin her türlü zorluğun üstesinden geleceğini vurguladı. Ayrıca, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlara da sitemde bulunarak, “Gözünüzü seveyim, yapmayın ya. Bir fotoğraf için bu kadar gürültü çıkarılır mı?” şeklinde bir açıklamada bulundu.