Perihan Koca'dan Hayvan Hakları İçin Kritik Açıklama: "Kanlı Yasa Geçirtmeye Çalışıyorlar!"

DEM Milletvekili Perihan Koca, an itibarıyla başlayan kanlı yasa komisyon görüşmeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bilim insanları, avukatlar, veteriner hekimler ve hayvan hakları savunucuları, meclis kapısından geri çevriliyor. Komisyon toplantısı önündeki salona bile insan alınmıyor; bu durum adeta bir yasa dışı uygulama sergileniyor.

Olağanüstü hal önlemleri ile bu skandal yasayı geçirmeye kararlı olanların, halkın tepkisinden korkarak kapıları kapattığını belirten Koca, “Televizyonun komisyon önünde görüşmeleri canlı yayınlaması engellendi; kabloları sökülerek yayını kesildi. Neden bu kadar korkuyorsunuz? Halktan gizleyerek, kapalı kapılar ardında yasa geçirmeye çalışmanızın sebebi nedir?" diye sordu.

Türkiye’nin dört bir yanındaki hayvan severlere çağrıda bulunan Koca, bu kritik süreçte duyarlılığın artırılmasının ve hayvanların yaşam haklarının savunulmasının önemine vurgu yaptı. #YasaDegilCinayet #YasayiGeriCek #KediKopekKatliamınaDurDe

Adana Büyükşehir Belediyesi; "Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru'nda Yapılan Ağaç Kesimiyle Hiçbir İlgimiz Yok" Adana Büyükşehir Belediyesi; "Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru'nda Yapılan Ağaç Kesimiyle Hiçbir İlgimiz Yok"

Herkesi bu haksız uygulamaya karşı sesini yükseltmeye davet ediyoruz! Hayvanların yaşam haklarını koruyalım ve bu yasayı kabul ettirmeyelim!

Editör: Haber Merkezi