2 ay önce Eğitim
2 ay önce Eğitim

Millî Eğitim Bakanlığı, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne yönelik yeni eğitim ve öğretim planlarını devreye soktu. Bu model çerçevesinde düzenlenen eğitim programları, eğitici eğitimleriyle 3 Haziran 2024'te başladı. Öğretmenlerin bu yeni modele uygun şekilde eğitim almaları ise 2-6 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek mesleki çalışma dönemi boyunca devam edecek.

2 ay önce Son Dakika

Meclis Can Atalay için özel oturumla toplandı. Oturumun başında Ahmet Şık'ın konuşmasından sonra çıkan tartışmada kan aktı. Oturuma 15 dakika ara verildi. Atalay hakkındaki AYM kararlarının uygulanmamasıyla ilgili TBMM'de genel görüşme yapılması önerisi oy çokluğuyla reddedildi.

2 ay önce Yerel Haberler

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. Birleşimi Gerçekleşti: Başkan Seçer’den Mersin Metrosu ve Altyapı Yatırımları İçin Çağrı

2 ay önce Siyaset
2 ay önce Siyaset
2 ay önce Siyaset

Meclis’te yumrukların arasında kalan DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit yaralandı, peş peşe açıklamalar geldi.

2 ay önce Siyaset
2 ay önce Siyaset
2 ay önce Son Dakika

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bugün Can Atalay için olağanüstü toplandı. Saat 14.00'te başlayan toplantıya ayağı kırılan Özgür Özel'in topallayarak geldiği görüldü. Ahmet Şık'ın kürsüde söylediği 'Sizin utanmanız yok' ifadesiyle gerilim yükseldi. Alpay Özalan'ın Ahmet Şık'a saldırdığı görüldü.