Eğitim-Sen Kocaeli 2 No’lu Şube, 'Sınıf Okulu' İle Emekçilere Kapılarını Açıyor Eğitim-Sen Kocaeli 2 No’lu Şube, 'Sınıf Okulu' İle Emekçilere Kapılarını Açıyor

Tarım Orkam-Sen Adana Şube Başkanı Eser Demirçin, sendikanın 23. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, emeğin, barışın, demokrasinin ve ekolojik yaşamın korunması için yürüttükleri mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı. 2001 yılında kurulan Tarım Orkam-Sen’in, tarım ve ormancılık hizmet kolundaki kamu emekçilerinin gerçek temsilcisi olduğunu belirten Demirçin, bugüne kadar emeği, doğayı ve insan haklarını savunma adına önemli adımlar attıklarını söyledi.

Eser Demirçin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“23 yıl boyunca emeğin sömürülmediği, barışın hâkim olduğu, demokratik bir toplum yapısını kurmak ve ekolojik yaşamı korumak için sendikamız büyük bir mücadele verdi. Toprağın, suyun, enerjinin ve diğer yer altı ve yer üstü kaynakların sermayeye peşkeş çekilmesine karşı yürüttüğümüz fiili ve meşru mücadelemizi aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. Doğa ve insanlık için mücadele eden tüm üyelerimize ve emeğiyle katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”

G Ws A X L N Xk A E M H Uj

Tarım Orkam-Sen’in emeğin ve doğanın korunması için verdiği mücadelede elde ettiği kazanımların altını çizen Demirçin, tüm kamu emekçilerini ve toplumun her kesimini dayanışmaya davet etti.

Yaşasın Tarım Orkam-Sen! Yaşasın Emek ve Mücadele!

Editör: Haber Merkezi