EĞİTİM Haberleri

EĞİTİM haberleri ve güncel EĞİTİM gelişmeleri, EĞİTİM ile ilgili tüm video, EĞİTİM fotoğrafları ve EĞİTİM haberleri Habere Güven sitemizde


Siyaset
Eğitim

Eğitim-İş 1 ve 2 No'lu Şubeleri; Okula gelirken hangi hastalığı kapacağımızı, kim tarafından şiddete uğrayacağımızı düşünmek istemiyoruz.

Eğitim
Eğitim

Eğitim-İş; "Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli eğitim hakkı için herkesi, birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz."

Eğitim

"Nitelikli eğitime erişim hakkı hem devlet okullarında hem özel okullarda toplumun sadece bir kesiminin ulaşabileceği bir ayrımcılığa dönüşmüştür."

Gündem

Sümer, Adana’daki okullarda güvenlik personelinin çalışma günlerinin azaltıldığını ve sadece iki gün görev yapmalarının planlandığını belirtti.

Eğitim

Eğitim sistemimiz, yıllardır benimsenen piyasa merkezli, rekabetçi ve sınav merkezli eğitim politikaları sonucunda tam bir sorun yumağı haline gelmiştir.

Eğitim
Eğitim
Eğitim
Eğitim

Tüm kamu emekçilerine personel servis hizmeti sağlanmalı, servis imkânı sağlanamayan yerlerde eğitim ve bilim emekçilerine yol ücreti ödenmelidir.

Eğitim

Hatice Hazar; "Soruşturmaya konu olan suçla ilgili sorumlu olan veya sorumlu olma ihtimali olan kişiler açığa alınmış mıdır?"

Eğitim

Eğitim Sen Adana Şube; "Bu dolandırıcılıktan faydalanan kaç kişi vardır? Bu kişiler hakkında da yasal işlem başlatılmış mıdır?"

Siyaset
Reklam Bloğu