Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yeni Maaşı Belli Oldu: 238 Bin Lira Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yeni Maaşı Belli Oldu: 238 Bin Lira

İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından ülke gündemine bomba gibi düşen "Yenidoğan Çetesi" skandalına dair çarpıcı bir açıklama yaptı. Akşener, sağlıklı bebekleri sigortadan daha fazla para almak amacıyla yoğun bakıma alarak ölümlerine neden olan bir çetenin varlığının ortaya çıkmasının ardından yaşanan sessizliğe sert tepki gösterdi.

Akşener, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bugünlerde ülkemizde hiç olmadığı kadar rahatsız edici bir sessizlik hâkim... Ellerinde bebek kanı olan bu ahlaksızların vahşetini gözler önüne seren konuşmaları duyduğumuz günlerdeyiz. Adalete sahip çıkan savcının dahi tehdit edilmesiyle karşı karşıyayız. Ancak bu sessizlik, ne bizim siyasi geleneğimize ne de devletin vicdanına yakışıyor!"

Akşener, başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere ilgili tüm makamların sessizliğini bozmasını ve bu skandala yol açanların en ağır şekilde yargılanmasını talep ederek, "Türk toplumunun vicdanı bu ahlaksızlığa alışmaz, adalet terazisi şaşmaz!" sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi