İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Habere Güven sitemizde


Dünya

İsrail güçlerinin Gazze Şehri ve Han Yunus'ta gece boyunca evleri bombalaması sonucu beş Filistinli hayatını kaybetti.

Dünya

ABD'li yetkililer, İsrail'in önümüzdeki haftalarda Lübnan'a hava saldırıları düzenlemesinden ve muhtemelen kara harekâtı başlatmasından endişe duyuyor.

Dünya

ABD'li yetkililer, çatışmaların artacağına dair korkular artarken Lübnan'daki militanların günde 3 bin füze ateşleyebileceği konusunda uyarıyor.

Dünya

İsrail'in yoğun saldırıları sonucu 7 Ekim'den bu yana Gazze'de çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 120 binden fazla insan öldürüldü veya...

Dünya

İsrail, sınır bölgesini güvenli hale getirecek bir anlaşmaya varılamaması halinde daha agresif tepki vereceği konusunda uyardı.

Kültür Sanat
Dünya

Hamas'ın asıl başarısı hâlâ ayakta olmasıdır. Kazanmak için militan grubun İsrail'i yenmesi gerekmiyor; sadece İsrail saldırısından sağ çıkması gerekiyor.

Dünya

"7 Ekim saldırılarının faillerinin ve yardımcılarının aranması, İsrail'de çalışma izni verilen işçilere kötü davranılmasını haklı çıkarmaz."

Gündem

"Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde on binlerce kişi bir araya geldi.

Reklam Bloğu