2 ay önce Dünya

Dünya Meteoroloji Örgütü (WMO), bu yıl en az 10 ülkede sıcaklıkların 50 derecenin üzerinde seyrettiğini bildirdi.

2 ay önce Siyaset

Emek Partisi Genel Merkezi; Filistin halkının kendi topraklarında özgürce yaşamasının koşulları sağlanmalıdır.

2 ay önce Emek
2 ay önce Emek

“Vergide Adalet İstiyoruz” eylemleri 23. haftasına girdi. Eyleme Adana Tabip Odası ve SES yöneticileri ile üyeleri katıldı. Kurumlar adına açıklamayı Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Özden Polatöz yaptı.

2 ay önce Yerel Haberler

Mersin Yenişehir Belediyesi, kütüphane ve taziyeevinden oluşacak Emine-Halil Aydemir Kültür Kompleksi’nin temelini attı.

2 ay önce Gündem

Bu yasa iptal edilene ve sokak hayvanlarının güvenli yaşam hakkı sağlanana kadar herkesi eylemlere ve forumlara katılmaya, mahallelerinde örgütlenmeye, bulundukları yerlerde hayvanların toplatılması ve öldürülmesini durdurmak için tanık oldukları uygulamalara müdahale etmeye çağırıyoruz.

2 ay önce Kültür Sanat
2 ay önce Emek

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde faaliyet gösteren CarrefourSA market zincirine ait DGR isimli taşeron firmada, düşük ücretler nedeniyle ara zam talebinde bulunan ve ardından işten çıkarılan DGD-SEN üyesi 6 işçi ile ilgili önemli soruları gündeme taşıdı.

2 ay önce Siyaset

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, AKP’nin kuruluşunun 23. yılında Türkiye’nin ekonomiden, adalete, cinsiyet eşitliğinden, kadına şiddete, spordan ifade özgürlüğüne kadar tüm alanlarda son sıralara gerileyen bir ülke haline geldiğini aktardı.

2 ay önce Yerel Haberler

üyükşehir Belediyesi Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bakım altına alınmış ve ‘Şirin’ ismi koyulmuştu. Arka ayaklarının bilekten alt kısmının kesildiği tespit edilen Şirin’e, bir hayvansever tarafından yürüteç bağışı yapıldı.