2 ay önce Dünya

Kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan, elindeki bıçakla festivalde bulunan birkaç kişiye ayrım gözetmeksizin saldırdı.

2 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Eskişehir merkezli olarak 11 ilde düzenlenen "NARKOÇELİK-34" operasyonunun detaylarını paylaştı.

2 ay önce Yaşam

24 Ağustos tarihine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Meteoroloji, yayımladığı raporda sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu.

2 ay önce Yerel Haberler

İBB AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, İstanbulkart'ta öğrenci indirimine getirilen yaş sınırının kaldırılması için dava açıldığını duyurdu.

2 ay önce Gündem

Yazılı açıklamada bulunan SPK, gerçek ve tüzel kişilerin piyasa bozucu hareketlerine karşı denetim mekanizmasının sürekli işlediğine dikkat çekti.

2 ay önce Siyaset

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuoyunda istifa edeceğine yönelik iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Şimşek, “İstifa etmedim. Dolaşıma koyulan senaryolar doğru değildir” diyerek iddiaları yalanladı. Şimşek söylenenlere aldanılmaması çağrısında bulundu ve “Yalanlamamıza rağmen hala bu söylentileri çıkartanlar ve yayanlar iyi niyetli olamaz” diye yazdı.

2 ay önce Sağlık

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Hatay'da düzenlenen basın toplantısında maymun çiçeği (mpox) virüsü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce Çevre

Araştırmada ayrıca zengin ülkelerde işe yarayan yöntemlerin gelişmekte olan ülkelerde her zaman işe yaramadığı da ortaya çıktı.

2 ay önce Eğitim
2 ay önce Eğitim